Programmer

P6 Morgen

P6 Morgen

P6 Morgen vekker deg fra 06.00 til 10.00 med det du er vant til og trenger av nyheter, trafikk og underholdning. Og massevis av god rock fra blant annet Def Leppard, Thin Lizzie, Raga Rockers, Iron Maiden, Pink Floyd, Guns N’Roses, Red Hot Chili Peppers, Jokke & Valentinerne, AC/DC.

P6 rocker formiddagen

P6 rocker formiddagen

Silje Stang rocker formiddagen på P6 Rock, der du får en god blanding av all den beste rockemusikken fra blant andre Soundgarden, Aerosmith og Jokke.

P6 rocker ettermiddagen

P6 rocker ettermiddagen

Vi at det er mange som skal fra A til B på ettermiddagen, derfor sørger vi for at du fortsatt kan høre de klassiske rockelåtene samtidig som du holdes oppdatert på det som skjer i trafikken og verden generelt. Med nyhetsoppdateringer hver halve time og et og annet krumspring sørger vi for en garante

P6 rocker kvelden

P6 rocker kvelden

Øyvind Knutsen spiller tidenes beste rock gjennom kvelden, den beste tiden på døgnet. Vi har billetter til de største konsertene og festivalene i Europa. Følg med, for det kan bli deg neste gang som skal på tur med P6 Rock.

P6 Rock helg

P6 Rock helg

Når helgen kommer og du slipper å ta hensyn til alle andre på kontoret. Når du endelig kan bestemme både radiostasjon og volum selv. Da er P6 Rock klar med fete gitar-riff og heftige trommesoloer. De store rockklassikerene og noen du hadde glemt.