ARTIST OG ALENEPAPPA: Paul McCartney tar fri annen hver uke for å ta vare på datteren Beatrice Milly (12).
ARTIST OG ALENEPAPPA: Paul McCartney tar fri annen hver uke for å ta vare på datteren Beatrice Milly (12). Foto: NTB scanpix / Reuters
0:00 | 11:26
* Hjemme med sin 12 år gammel datter annen hver uke.
* Popstjernen holdt festkonsert i Oslo tirsdag
* Paul McCartney ringte P4 fra limousinen med eksklusivt intervju


- På grunn av min skilsmisse har jeg den yngste datteren min halve tiden, sier Sir Paul McCartney i et eksklusivt intervju med P4s Øyvind Knudsen.

I limousinen på vei til Telenor Arena forteller popstjernen om sitt liv som alenepappa halve tiden.

Annen hver uke
McCartney er for øyeblikket på en over to år lang verdensturne. Totalt holder han 85 konserter i Amerika, Europa, Sør Amerika og Asia.

Som skilt mann har han måtte legge opp hele turneen etter når han har yngstedatteren Beatrice Milly (12), som han fikk med eks-kona Heather Mills.

- Når jeg er med henne har jeg en uke uten konserter. Når jeg ikke har henne, gjør jeg konserter, sier McCartney til P4.

Artikkelen fortsetter under bildet
paul
SKILSMISSEPAPPA: Paul McCartney er ikke bare rockestjerne. Annen hver uke er han hjemme med barna og har derfor lagt opp turneen etter det. Her på scenen under konserten "Out There" i Oslo tirsdag kveld. Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

- Fordel å dele opp turneen
Paul McCartney var skeptisk til løsningen i begynnelsen. Nå er han overbevist om at dette faktisk er en god måte å ikke bli lei på.

- Det betyr at man aldri blir lei av å gjøre konserter. I begynnelsen trodde jeg ikke det kom til å være en god idé, men det har vist seg å være en ganske så smart faktisk. Når du skal gjøre en konsert føler du deg sulten på å komme deg tilbake på scenen. Og det holder deg interessert. Det holder oss "freshe", sier han til P4.

- På grunn av dette tror jeg både bandet og meg selv er veldig glade i å være i Norge, sier han.

Tirsdag kveld holdt han konsert i Telenor Arena på Fornebu.

Artikkelen fortsetter under bildet
fh
GOD STEMNING: Det var god stemning under konserten, tirsdag. Avisene gir gode anmeldelser. Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Terningkast 6
Oslo-konserten har fått meget gode anmeldelser. Blant annet har Aftenposten gitt terningkast seks.

Den blide rockelegenden leverer en energisk hitparade, pakket inn i et smakfullt sceneshow og naturlig publikumskontakt.

VG gir konserten terningskast 5 og skriver:

Stjernen selv lever opp til sitt image som folkets mann, og inkluderer publikum på godslig, akkurat passe pratsomt vis – om enn med en vel høy dose «norwenglish».

* Hør hele intervjuet i lydfilen over

Flere saker

FEM PÅ - Banning på golfbanen Sebastian spiller golf i Bærum. Fredag 08.05 2020
Send en hilsen til P4
Send en hilsen til P4 Onsdag 01.04 2020
Flere kanaler