NEI TAKK! Gene Simmons og KISS ville ikke spille for Donald Trump.
NEI TAKK! Gene Simmons og KISS ville ikke spille for Donald Trump. Foto: AP
Det var Gene Simmons' kone som avslørte på Twitter i desember at bandet hadde blitt spurt om å opptre under innsettelsen av Donald Trump som president i USA, men at bandet hadde takket høflig nei.

Politikk og kjendiser hører ikke sammen
I helgen ble Simmons spurt i et intervju med The Daily Beast om hans kones twitter-melding medførte riktighet.

- Det er sant. Vi ble invitert til å opptre, men i den polariserende tiden vi er inne i fant vi ut at det ikke var en spesielt god idé, bekrefter Simmons.

LES OGSÅ
Se KISS-kalven "Genie"

- Jeg synes generelt det ikke er en god idé at musikere og kjendiser skal brukes for å fremme politikere. Når du prøver å påvirke folk ved å ha kjendiser ved din side, handler plutselig alt om hvem som har den største kjendisen på sitt lag. Jeg synes ikke vår politikk skal avgjøres av folk som bor i Malibu, sa Simmons.

Tar ikke side
KISS-bassisten avslører ikke hvem han selv stemte på i presidentvalget, men sier han har stor respekt for embetet, uansett hvem som har det til en hver tid.

- Jeg tror du ville blitt overrasket over mitt valg, men du må huske på at Trump er president. Selv om du ikke liker mannen, må du ha respekt for presidentskapet, kontoret og velgernes vilje.

Gene Simmons har tidligere uttrykt tilsynelatende støtte til Donald Trump. I et intervju med Rolling Stone i 2016 beskrev han Trump som det med ekte politiske dyret han har sett på en scene.

- Han har ingen taleskrivere, men sier det som det er rett fra levra. Han er bra for det politiske systemet, sa Simmons.Flere kanaler