Sharon Osbourne har hatt god grunn til å være forbanna på ektemannen.
Sharon Osbourne har hatt god grunn til å være forbanna på ektemannen. Foto: Reuters
Sharon Osbourne oppdaget at ektemannen, rockestjernen Ozzy Osbourne, var utro da han feilsendte en tekstmelding til henne i stedet for elskeren. Hun satt ved siden av ham i sofaen og konfronterte ham der og da.

- Hvorfor sendte du meg denne dumme meldingen?
- Da Ozzy fortalte meg at han ikke hadde sendt meg noe, tok jeg telefonen og sa: "Se!" Og selvfølgelig var det en melding som var ment for en av hans andre kvinner, forteller Sharon Osbourne åpenhjertig i et nytt intervju med The Telegraph.

Seks kvinner
Nyheten sprakk i 2016 om at det berømte ekteparet skulle gå fra hverandre. Det ble også kjent at årsaken var et sidesprang Ozzy hadde hatt til frisøren Michelle Pugh i fire år. Nå avslører kona at frisøren bare var en mange sidesprang.

- Det var ikke bare en kvinne, det var seks av dem, forteller Sharon Osbourne som mener enhver kvinne som møtte Ozzy var i en utsatt posisjon.

- Han hadde kvinner i forskjellige land. En russisk tenåring, en massør i England, vår massør her hjemme og vår egen kokk. Hvis du er en kvinne som gir Ozzy en massasje eller bare serverer romservice, er du i trøbbel.

LES OGSÅ: 

Sex-avhengig
Etter utroskapskandalen forlot Sharon familiens hjem i Los Angeles. Men Ozzy ønsket ikke å gi opp ekteskapet og bestemte seg for å oppsøke hjelp. Han har siden gått regelmessig i terapi for sin sex-avhengighet.

Ozzy Osbourne har også bedt de andre kvinnene om unnskyldning. Nå har Sharon og Ozzy funnet tilbake til hverandre og fornyet sine ekteskapsløfter. Men Sharon er fortsatt ikke trygg på at mannen har lært.

- Jeg lurer fortsatt på om jeg noen gang kan stole på ham igjen, forteller kona som nok har flere historier og fortelle fra sitt liv som kona til en rockestjerne.

Holder liv i karrieren
Siden Black Sabbath avsluttet sin karriere som band på hjemmebane i Birmingham i februar, har Ozzy vendt tilbake til sin solokarriere, og spiller en håndfull konserter med sin gamle gitar-venn Zakk Wylde. Nylig sto de på scenen under den spektakulære solformørkelsen i USA og spilte "Bark at the Moon".

Flere kanaler