Det ikoniske bandet fra Hannover i Tyskland har holdt på siden 1965 og solgt over 100 millioner plater på verdensbasis. For fem år siden hevdet de at karrieren gikk mot slutten og annonserte sin aller siste konsert i Norge.

Men de som ikke fikk med seg "avskjedskonserten" i Telenor Arena i desember 2012 får nå en ny sjanse. Scorpions svinger innom Norge på sin "Crazy World Tour". Det skjer i Oslo Spektrum 22. november.

En gal verden
Scorpions omtales som en av de fremste skaperne av melodisk hardrock. Nå fortsetter de sin feiring av over 50 år i musikken og kommer til Norge med turneen som er oppkalt etter deres suksessalbum Crazy World.

– Da Crazy World ble sluppet i 1991, helt på tampen av den kalde krigen, turnerte vi rundt i en verden som var ganske gal, men det var likevel så mye håp i lufta om en fredelig framtid. Nå, 26 år senere, blir verden galere for hver dag. Etter alle disse årene passer det derfor fortsatt bra å turnere under tittelen Crazy World, og vi ser veldig fram til å se dere alle på veien, uttaler vokalist Klaus Meine.

TNT
De norske rockelegendene i TNT har fått i oppgave å varme opp publikumet i Spektrum. Ronni Le Tekrø og hans bandkolleger får dermed en glimrende anledning til å spille foran ca 7.000 mennesker.

Billetter legges ut for salg 21. april.
Flere kanaler