Konsertfilmer på det store lerretet er tydeligvis i vinden. Nå presenterer Pearl Jam de første bildene fra filmen "Let's Play Two", som skal vises på kino senere i høst.

Baseball og rock
Tidligere denne uka lanserte både David Gilmour og Black Sabbath de første bildene fra sine konsertfilmer som settes opp på kino denne høsten.

LES OGSÅ:

Baseball og rock er tema for filmen som tar utgangspunkt i konserten som ble holdt på Wrigley Field i Chicago august 2016. Hjemmebanen til deres idretsshelter i Chicago Cubs, baseball-laget som vant World Series for første gang på 108 år.

Episk
Filmens prousent er Danny Clinch.

- I mine filmer ønsker jeg å utforske forholdet mellom et band, deres fans og stedet. Når det skjer at hovedpersonene i filmen er Pearl Jam, Chicago Cubs, deres fans og Wrigley Field i et historisk øyeblikk, vet du at det kommer til å bli episk, forteller Clinch til Planet Rock.

Dokumentaren følger både bandet og baseball-laget i ders vei til den berømte seieren i World Series (Sluttspillfinalen i amerikansk baseball, red.anm) og konserten på Pearl Jams favorittlags hjemmebane.

Se den første traileren av filmen her:
Flere kanaler