Her laster du ned P6s app til iPhone og iPad:

App Store logo


Og her laster du ned fra Google Play til Android-telefoner og nettbrett:

Google Play logoSe her for andre lyttemuligheter.


Dette er den nye offisielle app'en for å lytte til P6 Rock og alle P4 Gruppens radiokanaler på en helt ny måte. Her kan du høre P4 Norge, P5 Hits, P5 Bergen, P6 Rock, NRJ og Klem FM, samt nettradioene Bandit, P4 One, P4 Hits, Radio Retro, Radio Country og P4 Julekanalen.

Nå gir vi deg en mer spennende visuell opplevelse av sendingene våre, der du gjennom en helt ny og unik tidslinje kan gå tilbake i sendingene og lese eller høre nyhetene om igjen, høre innslag og underholdning som du gikk glipp av, se bilder av artistene og det som skjer i sendingene, lese artistenes siste aktiviteter i sosiale medier, biografier og så videre.

I appen kan du også utforske et helt nytt univers av våre kanalers podcaster og lydinnslag når det passer deg. Gå tilbake i podcastenes historie og lytt på dine favorittprogrammer og populære innslag om igjen. Nå kan du også laste ned podcaster og lytte offline rett i appen.

Vi tester dessuten for første gang en helt ny funksjon for at lytterne kan delta med innhold til sendingene våre. Nå kan du rett i appen sende bilder eller en lydinnspilling rett til programlederen i studio.

Gi oss gjerne ris, ros eller andre nyttige tilbakemeldinger på e-post: p4digital@p4.no.Flere saker

P6-appen for telefon og iPad
P6-appen for telefon og iPad Tirsdag 27.03 2018
P6 Rock: Konkurranseregler
P6 Rock: Konkurranseregler Onsdag 03.06 2015
Flere kanaler