Paul McCartney ser ikke ut til å bli lei av turnelivet. Nå legger 74-åringen ut på veien igjen. Foreløpige stoppesteder er Japan og USA.

McCartney, som besøkte Norge både i 2015 og 2016, er allerede på plass i Tokyo, hvor han spiller flere konserter denne våren. Etter en kort pause fortsetter han med konserter i USA i juli og september.

Deler opp turneen
Da Paul McCartney gjestet Oslo for to år siden avslørte han i et intervju med P4 at han tok pauser annenhver uke for å være sammen med datteren, som i dag er blitt 14 år gammel.

Som skilt mann har han måtte legge opp hele turneen etter når han har yngstedatteren Beatrice Milly, som han fikk med eks-kona Heather Mills. 

– Når jeg er med henne har jeg en uke uten konserter. Når jeg ikke har henne, gjør jeg konserter, fortalte McCartney til P4 den gangen.

– Det betyr at man aldri blir lei av å gjøre konserter. I begynnelsen trodde jeg ikke det kom til å være en god idé, men det har vist seg å være en ganske så smart faktisk. Når du skal gjøre en konsert føler du deg sulten på å komme deg tilbake på scenen. Og det holder deg interessert. Det holder oss "freshe", sier han til P4.

LES OGSÅ

Prioriterer USA
De siste årene har Paul McCartney vært på en omfattende turné i Europa. Nå ser det ikke ut til at vi får gleden av besøk fra legenden i denne omgang.

Det er USAs østkyst som blir hovedbase i første omgang. Men allerede går det rykter om at turneen vil utvides, og kanskje hadde han det så hyggelig i Bergen og Oslo at han legger turen tilbake allerede i 2018.

Konsertdatoer blir sluppet først på Paul McCartneys egen hjemmeside.

Paul McCartney 2017 Tour Dates
5. juli Miami FL
10. juli Tampa FL
13. juli Duluth GA
15. juli Bossier City LA
19. juli Wichita KS
21. juli Des Moines IA
23. juli Omaha NE
25. juli Tinley Park IL
11. september Newark NJ
15. september New York NY
19. september Brooklyn NY
23. september Syracuse NY
26. september Uniondale NY
Flere kanaler