I SKJÆRGÅRDEN: Her på hjemlige trakter, nå sender vi han til Oslo.
I SKJÆRGÅRDEN: Her på hjemlige trakter, nå sender vi han til Oslo. Foto: Privat / Andre Olsen
0:00 | 2:07
- Jeg er litt tom for ord akkurat nå, sa Andrè etter å ha uttrykt mye glede. Og det er lov når man vinner en av P6 Rock sine konsertpakker. Den siste uken har fokuset vært på KISS som kommer tilbake til Norge i mai. Hør innslag øverst i artikkelen.

Kiss i revers
Å gjenkjenne en låt som blir spilt baklengs kan være kinkig, men er man skikkelig fan av et band er det nok veldig enkelt. Andrè hadde fulgt med hele uken, og hadde ikke store problemer med å gjenkjenne KISS-låtene vi hadde reversert.

- Det var sykt spennende i dag tidlig. Var en periode før du ringte jeg hadde mistet håpet men så ringte telefonen til en stor overraskelse!

Artikkelen fortsetter under bildet
Kiss i Mexico
LEVERER ENDA: Her fra en festival iMexico i november. Foto: AFP

På tur med kompis
P6 Rock spanderer både fly og hotell i tillegg til billettene til konserten. Andrè tar med seg sin kompis Vegard, sammen har de vært på flere konserter. Nå sist Takida i Göteborg og Nickelback i Oslo. - På Nickelback stod vi helt foran, digget opplevelsen til det fulle med allsang og ble par plekter rikere i samlingen hjemme.

Tidligere har de også vært på Volbeat, Mötley Crüe, A-ha og mye mer som har ballet på seg gjennom årene med festivaler og konserter.
- Drømmen hadde vært å se Queen, men det er dessverre ikke mulig uten Freddie. 

- Vi prøver å få med oss flest mulig band, og dette med KISS er veldig spesielt med tanke på at de begynner å bli ganske gamle i dette gamet. Vet aldri hvor lenge de holder ut.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Andre Olsen 2
PÅ KONSERT; Her er Andre og Vegard klare for show! Foto: Privat / Andre Olsen


Håper på souvenirer
På direkten var det litt vanskelig å svare på forventninger til konserten, men etter å ha latt det synke litt inn håper han å dra hjem med flere plekter. 
- Alltid gøy med souvenirer og minner fra opplevelsen. Det hadde toppet seg å tatt i mot noe fra Gene Simmons under låta Detroit Rock City. Det bass mellomspillet i den låta er så rått!!

- Sava å vi gleder oss nå. Dette blir så kult!

Mer i vente på P6
P6 Rock gratulerer! Og med et utsolgt Spektrum og det fantastiske scene-showet som rockelegendene er kjent for, så blir nok dette en bra opplevelse!
Det bør også neste konsertpakke bli, til en konsert som også er utsolgt - to ganger! Følg med senere i februar, vi hinter om Thom, Jonny, Ed, Colin og Phil.
Flere kanaler