Full jubel i Askim da en forfjamset Jon Sebastian stakk av med Green Day-billetter. Video: P6
0:00 | 0:55
Det var en noe forfjamset Jon Sebastian som trengte et par sekunder på å forstå hva som egentlig skjedde da P6 Morgen ringte for å fortelle at han skal få se Green Day live i januar.

Stor fan
Jon Sebastian er stor fan av Green Day, og på en skala fra 1 til 10 er han på 10 fortalte han da han ble trukket ut som delvinner tidligere samme dag. Tilfeldighetene skulle ha det til at Antonsen og Golden trakk han som vinner.

- "Helt fantastisk! Å, herregud!" ble første reaksjon på Jon Sebastian som skal ha med seg sin bestevenn Benjamin, som alltid er med på konserter.

Artikkelen fortsetter under bildet
Antonsen og Golden trekker Jon Sebastian
VINNER: Her trekker Atle Antonsen og Johan Golden vinneren Foto: P6 Rock/Privat

Celeber trekning
Misjonens Atle Antonsen og Johan Golden fra vår søsterkanal P4 var på besøk for å fortelle om overgangen fra FM til DAB, og samtidig sørget de for at Jon Sebastian fikk en riktig god start på helgen.

De beste konsertpakkene
P6 Rock har alltid fete konsertpakker. Før jul skal vi dele ut festivalpass til Sweden Rock, og ikke minst blir det en real 80-talls nostalgitripp med Return og Stage Dolls i desember. Billetter, fly og hotell på P6 Rock sin regning, naturligvis!
Flere kanaler