VANT: Marianne får se U2 live i Berlin
VANT: Marianne får se U2 live i Berlin Foto: Montasje / Privat
0:00 | 1:37
Før konkurransen hadde hun en puls på 110, og den skulle altså stige betraktelig mot slutten av konkurransen! 
- Dette er det mest fantastiske jeg har opplevd! Svever fortsatt rundt i lykkerus her men pulsen har nå gått ned til normalen.

Norges største fan
Gjennom hele uken har vi søkt etter Norges største U2-fan, og vi fant henne! I Sande bor Marianne (47), og har vært lidenskapelig opptatt av bandet siden hun var 14 år. 
Sammen med sin bestevenninne Maj Kristin (52) i Tyridstrand, går turen til olympiastadion i Berlin for å se U2 live 12. juli. 
- Jeg vil ha med henne fordi hun har aldri flydd før, og fordi hun alltid stiller opp for meg så fortjener hun å få oppleve noe så stort. Hun er ikke kjempe fan av U2, men liker dem litt. Hun blir nok en stor fan etter konserten tenker jeg!
Og akkurat det med å bli fan etter en konsertopplevelse ved Marianne alt om. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tatovering
TATOVERING: Mariannes U2-tatovering på ryggen. Foto: Privat


Takker mamma og pappa
Allerede 14 år gammel fikk hun lov til å dra på sin første U2-konsert 23. januar i 1985, 
- Ei jente som gikk i paralellklassen min spurte om jeg ville bli med på U2-konsert, jeg spurte først hvem de er, for jeg hadde ikke hørt om dem. På den tiden var det Shakin Stevens og Joan Jett som var mine store idol.
Jeg måtte spørre foreldrene mine om lov først, jeg var jo bare 14 år. De var litt betenksomme, men de ville gi meg den tilliten, selv om de syntes jeg var litt for ung. Jeg har verdens beste og snilleste foreldre!
Etter den fantastiske opplevelsen hun fikk på den konserten ble hun en lidenskapelig blodfan av U2.
- Jeg og skolevenninna mi gikk over bybrua i Drammen etter konserten og sang Pride så det joma etter!

U2 i 40-årsgave
I 1987 så hun U2 i Göteborg, i 2005 tok hun turen til Valle Hovin. I 2010 fylte Marianne 40 år og igjen sørget foreldrene for at U2 skulle få oppleves. 
- Jeg fikk bind rundt øynene og måtte stille meg i et hjørne. Da jeg tok av bindet og snudde meg så stod de alle der med en stor plakat mamma hadde laget hvor det stod: "U2 konsert er i boks". Dermed dro ei god venninne og jeg til Athen og fikk oppleve U2 på Olympic stadium.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Konsertklar
KONSERTKLAR: Her er Marianne klar for konsert i Stockholm! Foto: Privat


U2 for sjette gang
Da U2 spillte i Stockholm i 2015 var Marianna igjen tilstede. Og nå blir det altså på ny i utlandet, og denne gangen i Berlin! Og forventningene er kjempehøye, i tillegg håper hun også å få se litt av byen ettersom hun aldri har vært der. 

Og største drømmen? Det er å få komme opp på scenen med U2. Kanskje kan drømmen bli sann i Berlin?

U2
BANDET; The Edge, Bono og Adam Clayton fra en konsert i september 2016. I tillegg er trommis Larry Mullen Jr. fast inventar. Foto: Reuters

Flere kanaler