FREDDIE PÅ FILM: Her frontmannen i Drammenshallen i 1982 på det som ble Queens eneste konsert i Norge.
FREDDIE PÅ FILM: Her frontmannen i Drammenshallen i 1982 på det som ble Queens eneste konsert i Norge. Foto: NTB scanpix
Filmen har vært planlagt i snart ti år, men produksjonen har blitt stoppet grunnet uenigheter om både manus, regissører og skuespillere. 

Nå ser det ut til at alt i boks for filmen som får tittelen etter et av bandets mest ikoniske låter, «Bohemian Rhapsody».


Malek blir Mercury
Den karismatiske skuespilleren kjent fra "Mr. Robot", Rami Malek, sies å leve et liv som Freddie Mercury, og passer perfekt til rollen. Den ikoniske frontmannen av AIDS i 1991.

Hvem som besetter de andre rollene får vi vite i løpet av et par måneder, men Brian May og Roger Taylor er med i produsent-roller for filmen som skal fokusere på livet til Mercury.

Artikkelen fortsetter under bildet
Malek
BLIR FREDDIE: Skuespiller Rami Malek skal spille den legendariske Queen-frontmannen. Foto: AFP

Innspilling snart i gang
Det er den prisvinnende X-men regissøren Bryan Singer som skal regissere filmen, som i følge bandet er «as-close-as-that» til innspilling. Rykter om Singer og Malek kom allerede i november, men er først nå endelig bekreftet.

Foreløpig premieredato er satt til 1. juledag, 2018.

Søker skuespillere
Hvilket tiår er håret ditt i? Har du den rette stilen fra 70- eller 80-tallet, kan en betalt skuespillerjobb i London være i nærheten. Søk på uk.wegotpop.com. Lykke til!

Queen
Bohemian Rhapsody: Tittelen på den kommende Queen-filmen Foto: Queen

Flere kanaler