IKKE TIL NORGE: Som her, på scenen under konserten i Telenor Arena i 2014.
IKKE TIL NORGE: Som her, på scenen under konserten i Telenor Arena i 2014. Foto: NTB scanpix
Gamlegutta skal innom mange av Europas største arenaer når de legget ut på turne til høsten, men vi nordmenn må ta turen til nabolandene for å se de live.

NoFilter
"Tilbake der de hører hjemme", skriver Stones på sine egne nettsider. Og gjør seg klare for 13 fullstappede stadioner på sin NoFilter-turne som starter i Hamburg 9. september.

I følge turneplanen skal de innom Tyskland, Østerrike, Italia, Spania og Nederland før de kommer til København 3. oktober. Stockholm må vente til 15. oktober. 

Turne
TILBAKE PÅ VEIEN: Ronnie Wood, Keith Richards, Mick Jagger og Charlie Watts Foto: AP


Innfridde sist
Sist Mick Jagger og Co var i Norge var i mai 2014, og de forsvarte da sin posisjon som verdens ledende rockeband i følge Dagbladets anmelder

Vi har hørt det samme i snart 20 år nå, det at Stones må oppleves live, "for dette må vel være siste mulighet"? Det er 55 år siden de turnerte for første gang, og det er lite (annet enn alderen) som tyder på at NoFilter-turneen blir den siste.

Billetter
Laster du ned en app kan du kjøpe billetter noen dager før de kommer ut for salg på vanlig måte. Ellers legges de ut 15. mai for konserten i Stockholm og 17. mai for konserten i København. 
Flere kanaler