SAMMEN IGJEN: Ace Frehley og Gene Simmons på scenen under "The Children Matter Benefit Concert", St Paul, Minnesota.
SAMMEN IGJEN: Ace Frehley og Gene Simmons på scenen under "The Children Matter Benefit Concert", St Paul, Minnesota. Foto: AFP
Bassist Gene Simmons og gitarist Paul Stanley søkte i 1972 etter musikere til et band-prosjekt via The New York Times. En av søkerne var Ace Frehley. Sammen med trommeslager Peter Criss dannet de bandet KISS i 1973.

Gode venner
Selv om KISS lever i beste velgående den dag i dag, så har ikke Ace Frehley vært med på reisen siden 1982. Historiene om uvennskapet mellom Simmons og Frehley har vært mange, men nå ser det ut til at de to gamle kompisene har funnet tonen igjen.

Onsdag kveld sto de sammen på scenen under en veldedighetskonsert for å samle inn penger til ofrene for orkanen Harvey.

På scenen inntroduserte Simmons sin tidligere band-kollega og sammen fremførte de tre klassiske KISS-låter fra 70-tallet. "Parasitt", "Cold Gin" og "Shock Me".

LES OGSÅ:

Saken fortsetter under videoen.


Ingen gjenforening
Gene Simmons og Ace Frehley sto også på scenen sammen i 2001, da Frehley ble invitert til å spille under KISS Farewell Tour i Australia.

Tidligere i år har Simmons avslørt at han har bidratt med to låter til Frehleys nyeste soloalbum.

- Bare for et par dager siden var jeg sammen med Ace og vi skrev to sanger sammen, fortalte Simmons i juni.

Til tross for at de to gamle KISS-kompisene ser ut til å være gode venner for tiden, ser det ikke ut til at det blir en gjenforening av KISS med originalbesetning med det første. 

- Nei, det skjer ikke, men det har ingenting med uvennskap å gjøre, har Paul Stanley uttalt.

- Jeg bidrar gjerne på hans sologreier, men vi har det veldig fint i bandet sånn som det er nå. Jeg har spilt med Eric Singer i 25 år og Tommy Thayer har vært med i 15 år, sier Gene Simmons.


Flere kanaler